Büyüleyici Anları Depolayın

2023 yarış sezonu için Scuderia Ferrari ile yeni bir ortaklığı duyurmaktan gurur duyuyoruz.

Charles Leclerc ve Carlos Sainz'in kullandığı araçlarda yer alan Bang & Olufsen logosuna ek olarak, Bang & Olufsen ve Scuderia Ferrari, sınıfının en iyisi Formula 1 taraftar deneyimleri yaratmak için yakın işbirliği içinde çalışacak. Bunlar, Formula 1 Grand Prix yarışlarında Scuderia Ferrari'nin tesislerinde ve dünya çapında Bang & Olufsen mağazalarında gerçekleştirilecek.

"Resmi ortak olarak Bang & Olufsen'i ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Yaklaşık bir yüzyıldır, şirket, son derece gelişmiş ses teknolojisi ile birlikte üstün tasarımı için bir öncü olmuştur. Ferrari gibi, Bang & Olufsen de sektöründe bir referans noktasıdır ve materyaller ve tasarım konusunda sürekli araştırmalar yoluyla sınırları zorlar. İki şirketin de birçok ortak yönü var, bu nedenle bu ortaklıktan yüksek beklentilerimiz var."

Benedetto Vigna

Ferrari CEO'su 

Büyüleyici padok ve mağaza deneyimleri

1925'ten beri, güçlü ses - zamansız tasarım ve eşsiz zanaatın benzersiz kombinasyonuna dayanarak dünyanın en ikonik ses ve ev ses sistemi ürünlerinden bazılarını yarattık. Büyüleyici anları depolamak için, en gelişmiş, güçlü ve en iyi sese sahip Beolab hoparlörlerimizi ve etkileyici TV deneyimlerini kurmaya devam edeceğiz.

Bu ortaklık, Scuderia Ferrari ile birlikte bizim için başka bir önemli kilometre taşıdır ve dünya çapındaki müşterilere büyüleyici anlar sunma hedefimize ulaşmamızda bize yardımcı olacaktır.

"Scuderia Ferrari ile birlikte, hiç kimsenin yapamayacağı bir şekilde sınırları zorlayan, pisti, asfaltı veya bir müzik konserinin sahne önünü aşan duyguları uyandıran anlar yaratmayı dört gözle bekliyoruz", diyor Bang & Olufsen CMO'su Kamel Ouadi.

Daha fazlası için takipte kalın

Yaklaşan F1 sezonu boyunca Scuderia Ferrari takımını ve benzersiz yarış deneyimlerini takipteyiz. Ayrıcalıklı kamera arkası görüntüler için bültenimize üye olun ve Bang & Olufsen Türkiye Instagram sayfasını takip edin.

#SpeedSoundSenses

Mağazamızda arama yapın.

Sık aranan