Bang & Olufsen Beoplay EX True Wireless Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

Bang and Olufsen Beoplay EX tasarım ve ses kalitesinin aynı anda sunuyor. Beoplay EX ile müzik dinlemek hiç bu kadar rahat ve kaliteli olmamıştı. Beoplay EX ergonomik tasarımı sayesinde saatlerce yorulmadan müzik dinlemenizi mümkün hale getiriyor. Alüminyum kutusu ile beraber şık bir tasarımla özdeşleşen Beoplay EX, hem spor aktivitelerinizde hem de telefon görüşmelerinizde size eşlik edecek bir konfor sağlıyor.

Thomas Bentzen tasarım imzası taşıyan bu kulak içi bluetooth kulaklıklar hem görselliğin hem de müziğin birleşme noktası olma özelliği taşıyor. Aynı zamanda oldukça elegant ve ergonomik yapısı ile kulağınızla bütünleşiyor. Oldukça hafif olan Beoplay EX, sizinle her yere eşlik edecek kusursuz bir ses deneyimi sunuyor. Beoplay EX’in 9,2 mm'lik sürücü gücü ve dolgun bas sesi ile müziğin ritmine kolayca kapılacaksınız.

B&O Beoplay EX’i kalabalık ortamın kaosundan sıyrılmak, anın keyfini yaşamak ya da meditasyon yapmak amacıyla keyifle kullanabilirsiniz. ANC (Aktif Gürültü Engelleme) özelliği sayesinde ortamdaki gürültüyü tamamen izole eden EX ile nerede olursanız olun uzaktan iş toplantılarınızı ayarlayabilir, hibrit çalışma sisteminize kolaylıkla adapte edebilirsiniz. Bu özelliği sayesinde yoğun ve gürültülü ortamlarda büyük bir avantaj sağlayan Beoplay EX ile Şeffaf modu özelliğini aktifleştirerek tek tuşla dış dünyaya kolaylıkla geri dönebilirsiniz.

IP57 sertifikasına sahip olan Beoplay EX, 30 dakika boyunca bir metreye kadar suda kalabildiğinden olumsuz hava koşullarına da oldukça dayanıklıdır. Hava durumu nasıl olursa olsun müziğinizden sizi geri bırakmayan EX, yağmurlu ya da karlı hava durumuna karşı kolay kullanım özelliği sağlıyor. Hem toza hem de kuma karşı dayanıklı yapısı sayesinde özellikle yazın kumsalda ya da sahilde endişelenmeden güvenle kullanım deneyimi sunuyor.

Beam-Forming teknolojisi ile arka plan gürültüsünü tamamen izole ederek, ortamdaki diğer seslerden ayrışarak, karşı tarafa sesin kolayca iletilmesini sağlıyor. Böylece görüşmelerinizi kristal ses kalitesinde ve netliğinde kolaylıkla sağlayabilirsiniz. Kulaklıkların içinde bulunan altı adet özel mikrofonu sayesinde ses kalitesini maksimumda hissedersiniz.

Bluetooth 5.2 ve aptX(TM) Adaptive teknolojisi sayesinde, hem iOS hem de Android cihazlarla kolaylıkla bağlantı kurabilir. Multipoint eşleştirme özelliği ile aynı anda iki cihazı eşleştirip, daha yüksek bir ses deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz. Alüminyum sarj kutusu sayesinde 28 saate kadar dinleme keyfi sunan Bang & Olufsen Beoplay EX, sizi asla yarı yolda bırakmayacak!

Bang & Olufsen Beosound A1 2. Nesil Su Geçirmez Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

Beosound A1 hoparlörü, her zaman ve her yerde yüksek kaliteli müzik keyfi yaşamak isteyenler için mükemmel bir seçenektir. Danimarka'da tasarlanan ve üretilen bu taşınabilir hoparlör, tarz ve içerik açısından mükemmel bir denge sağlar.

Nerede olursanız olun, Bang & Olufsen BeoSound A1 2. Nesil Su Geçirmez Bluetooth hoparlör sizin için doğru bir yol arkadaşı olacaktır. Bang & Olufsen, BeoSound A1 modelini şık ve kompakt olarak tanıtırken, küçük boyutlarına rağmen ikna edici bir ses sunan bir çözüm olduğunu da belirtiyor. Bu tip kompakt hoparlörler arasında bulabileceğiniz en büyük bas woofer'ı sayesinde, harika dinamikler sağlıyor.

BeoSound A1 tasarımcısı olan Cecilie Manz; 133 mm çapında ve 46 mm yüksekliğe sahip su geçirmez hoparlöre son derece elegant bir şekil vermiş. Taban çevresi inci püskürtülmüş alüminyumdan oluşan A1, IP67 sertifikasına sahip olduğundan toz ve suya karşı dayanıklı
yapısı ile kullanımı oldukça kolaylaştırıyor. 558 gram ağırlığa sahip BeoSound A1, deri kayışı sayesinde keyifli taşıma deneyimi sunuyor. Seyahatlerinize yeni bir soluk getirecek A1’i ister valizinizde isterseniz elinizde kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

1 metreye kadar 30 dakika boyunda suda kalma özelliği sayesinde havuz başında müzik dinlerken ya da şezlongda güneşlenirken, endişelenmenize gerek kalmadan size eşsiz ses kalitesi sunar. 18 saatlik çalma süresine sahip olan Bang and Olufsen A1, Bluetooth 5.1 ve "Multipoint" fonksiyonu sayesinde iki cihazın bağlanmasıyla daha dolgun bir ses deneyimi sağlıyor. Bu teknoloji sayesinde Microsoft Swift Pair ve Google Fast Pair ile cihazlarınıza daha hızlı bağlanabilirsiniz. Yuvarlak şekli ve True 360 özellikli 360 derece çok yönlü ses teknolojisi ile sesi bulunduğunuz ortama eşit şekilde dağıtarak, keyifli müzik dinleme deneyimi yaratıyor.

Kristal berraklığında ses kalitesine sahip A1, her zaman çağrıya hazır üç mikrofonu sayesinde hoparlör telefon deneyimi yaşatıyor. Bu mikrofonlar ile BeoSound A1 destekli Alexa Voice Assistant ile tek tuşla parmağınızı oynatmadan hava durumuna bakabilir, en sevdiğiniz şarkıyı açabilir, toplantılarınızı organize edebilirisiniz. Zoom sertifikasına sahip A1 ile Home Office çalışırken iş toplantılarınızı ve görüşmeleriniz artık çok daha kolay. Ses seviyesine bağlı olarak bu yuvarlak bluetooth hoparlör sayesinde bahçe partileriniz ve iş toplantılarınız çok daha keyifli bir hal alacak.

Bang & Olufsen Beosound A1 bluetooth hoparlörü, olağanüstü ses kalitesi sunan ve harika görünen taşınabilir bir hoparlör isteyen herkes için
mükemmel bir seçenektir. Lüks malzemeleri, esnek bağlantı seçenekleri ve etkileyici pil ömrüyle, Beosound A1 diğer hoparlörden kolaylıkla ayrışıyor.

Bang & Olufsen Beosound Explore Su Geçirmez Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

Bang & Olufsen Beosound Explore macera tutkunları için tasarlanmış dayanıklı bir Bluetooth hoparlördür. Danimarka’da geliştirilen anodize alüminyum kabuğunun içindeki dikey kaburga yapısı sayesinde darbelere ve çizilmeye karşı yüksek düzeyde koruma sunar. Ayrıca, tamamen toza ve suya dayanıklı IP67 sertifikasına sahip olduğundan zorlu hava koşullarına karşı da dayanıklıdır. Yarım saate kadar bir metre suda kolaylıkla kalabilir. Bu sayede Beosound Explore, dağcılık, kaya tırmanışı, kamp yapma gibi açık hava etkinliklerinde rahatlıkla kullanılabilir. Dik bir kayadan aşağı yuvarlanmak, çakıl taşlı bir kumsalda sürüklenmek ve denizde plansız bir dalış yapmak için en ideal hoparlördür.

Atıldığınız her macerada uzun pil performansıyla size eşlik eden Beosound Explore, tam şarjla 27 saate kadar kesintisiz çalma süresi sunuyor. Böylece, uzun yolculuklarınızda ya da şehir dışındaki kamp alanlarında, güç kaynağı bulma derdi olmadan müzik keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Boyutuna göre oldukça doğal bir tonal denge sunan Beosound Explore, tasarımındaki ızgara yapısı sayesinde sesi 360 derece yayarak her alanda net bir ses deneyimi sunar. B&O Explore, tamamen dış mekân için tasarlanmıştır ve en iyi ses verimini dış mekânda vermektedir. 

Explore'un sahip olduğu stereo eşleştirme özelliği sayesinde iki hoparlörü birbirine bağlayarak daha geniş bir ses deneyimi elde edebilirsiniz. Bu sayede, kamp ateşi başında ya da piknikte ailenizle beraber müzik keyfi yaparken daha güçlü bir ses duyabilirsiniz. Basları kuvvetli ileten Explore sayesinde, özellikle rock müzikleri size oldukça keyifli bir deneyim yaşatacaktır. Aynı zamanda su geçirmez dış mekân bir hoparlörle caz veya klasik müzik dinlemek istiyorsanız, en iyi bluetooth hoparlör Beosound Explore'dur.

Bluetooth 5.2 sistemi sayesinde ana cihazları hızlı bir şekilde bularak eşleştirme yapabilirsiniz ayrıca tüm cihazlarda hızlı bağlantı için Google Fast Pair, Microsoft Swift Pair ve Made for iPhone (MFi) ile uyumludur.

Beosound Explore, dayanıklılığı ve yüksek performansı ile macera tutkunları için ideal bir hoparlör olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca, şık tasarımı ile evinizde de gözünüze hitap edecek harika bir görünüm sergileyecek. Bang & Olufsen Beosound Explore, içindeki maceraperestleri ortaya çıkarmak için tasarlandı. Siz de maceraya atılın ve bu harika hoparlörü yanınıza alın!

Mağazamızda arama yapın.

Sık aranan